Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor

de T I M E A in Pui, 14 Iul 2013 | 12094 vizualizari

 

Recomand cu drag aceasta varianta de pulpe pt iubitorii de ceva picant si aromat.

 

INGREDIENTE

  • 10 pulpe inferioare de pui
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 lingurita rasa sare de mare
  • 1 lingurita chili
  • 1 lingurita rasa boia de ardei dulce
  • un pic de piper
  • busuioc verde
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor:

Pulpele le curatam de piele si le spalam bine.

Intr-un bol amestecam uleiul de masline cu condimentele si busuiocul tocat marunt.

Pulpele le punem in bolul cu condimente si le intoarcem pe toate partile.

Lasam la rece timp de o ora.

Asezam apoi pulpele intr-o tava si scurgem si uleiul cu condimente peste ele.

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam al cuptorul preincalzit la 190 de grade.

Dupa 30 minute indepartam folia de Al. si intoarcem pulpele de pe o parte pe alta si mai lasam aprox 20 de minute.

Scoatem din cuptor si putem servi cu orice garnitura: piure de cartofi, orez, legume.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu chili si busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pulpe cu leurda si bacon